“Деруни з грибною підливою 250/100 г” додано до кошика. Оформлення замовлення

Курка кордо блю
Курка Кордон Блю — смажене філе курки, фаршироване шиною та плавленим сиром, обвалене в паніровці та обсмажене до золотистої скоринки, створюючи ніжний та смачний контраст між соковитим м’ясом і розплавленим сиром.
250 ₴
Супутні товари
-
Мʼясна дошка
М'ясна дошка — асорті з різноманітних видів м'яса, подана на великій дерев'яній дошці для дегустації з хлібом, олією або соусами. -
Свинна вирізка з соусом із чорного перцю 350 г
Свинна вирізка з соусом із чорного перцю — соковите м'ясо свинячої вирізки, приготоване до ідеальної ніжності, подане з ароматним соусом на основі чорного перцю, що... -
Панський дерун – 350 г
Панський дерун — традиційна українська страва, де терта картопля смажиться до золотистої скоринки, часто з додаванням м’яса або грибів, що надає йому багатий смак та... -
Картопля з курячою грудкою під вершками та пармезаном 300 г
Картопля з курячою грудкою під вершками та пармезаном — ніжне філе та запечена картопля у вершковому соусі з сиром Пармезан. Соковита, ароматна страва з насиченим...Гарячі стравиКартопля з курячою грудкою під вершками та пармезаном 300 г
140 ₴ Додати в кошикОцінено в 0 з 5