“Картопля з курячою грудкою під вершками та пармезаном 300 г” додано до кошика. Оформлення замовлення

Панський дерун – 350 г
Панський дерун — традиційна українська страва, де терта картопля смажиться до золотистої скоринки, часто з додаванням м’яса або грибів, що надає йому багатий смак та соковитість.
210 ₴
Супутні товари
-
-
Філе у кисло-солодкому соусі з картоплею
Філе у кисло-солодкому соусі з картоплею — ніжне філе, приготоване в ароматному кисло-солодкому соусі, подане з хрусткою картоплею, що створює гармонійне поєднання смаків та текстур. -
Гаряча сковорідка 600 г
Печена картопля, куряче філе, цибуля, шампіньйони, перець болг., помідори, моцарела, соус чилі та зелень -
Деруни з бринзою та сметаною 250/50/50 г
Деруни з бринзою та сметаною — хрусткі картопляні деруни, подані з ніжною бринзою та свіжою сметаною, що створюють чудове поєднання смаків і текстур.